FPV Racing Spain

Compartim amb tots vosaltres la nostra crònica de la FPV Racing Spain.

CameraCopter frames

Molt aviat l'equip rebrà els seus propis frames dissenyats per ells mateixos. T'ho perdràs?

FrSky Horus X12S

Primera part de la review de l'Horus on repasem les seves principals característiques i noves funcionalitats.

Últimes notícies

Introducció

Avui us portem una review tardana però necessària, ja que ens trobem amb una de les controladores que millors resultats ens ha donat.

Temps endarrera ens duiem les mans al cap quan ens trobàvem amb una placa que integrava uns components amb uns altres conjuntament. En aquest cas es tracta d'una controladora "All In One" o "Tot en U". Concretament us parlem d'una PDB + FC + OSD. Descrivim les seves qualitats!


   Pijuli    1322    Read more...

Introducció

En aquesta ocasió no parlarem de drons. COM?? Doncs bé, com molts probablement sabreu, si no heu estat vivint sota una roca, és que TechOne junt a T-Motor ha tret una ala FPV: la FPV Wing 900.


   EAM5892    1328    Read more...

Introducció

Una volta de rosca més. Una nova iteració. Així és, l'últim motor presentat per T-Motor: el F40-III. Es tracta de la tercera revisió del motor abanderat per la marca durant aquest últim periode, alabat per la seva eficiencia i rendiment, suavitat i entrega de potència. Sembla que T-Motor ha donat una passa cap a la bona direcció. El seu desenvolupament en aquest nou producte es centralitza en tres punts: eficiència, durabilitat i refrigeració, tot gràcies a un nou redisseny per complert. Però és insuficient sols anunciar-ho, cal demostrar-ho. I aquest és el nostre objectiu amb el present anàlisi.

Hem conseguit algunes unitats amb accès anticipat per a poder posar-los a prova i compartir amb vosaltres els resultats dels nostres anàlisis. Entre les diferents opcions en quant a KV (2400KV, 2600KV i 2750KV), hem triat els F40-III de 2400KV ja que són els que millor s'adaptaran a les nostres necessitats en curses.


   MIJABA    1320    Read more...

Introducció

Amb la nova versió de BetaFlight 3.1.X tenim una nova funcionalitat desitjada per molts… Poder canviar el color dels leds ¡amb un potenciòmetre de la emisora!

Això es un gran avantatge a l'hora de donar una mica d'espectacle en les carreres de DDC. O simplement saber quin company t'ha adelantat o has adelantat (en el meu cas normalment veig passar els leds :P).

El que necesitem per poder tenir aquesta nova funcionalitat es el següent:

  • Leds configurables (Addresable LEDS) tipus WS2811.
  • BetaFlight 3.1.X o superior.
  • Controladora de vol (FC) que soporti led Strip (Actualment quasi totes el soporten excepte algunes micro FC).
  • Un canal auxiliar lliure asignat a un potenciòmetre de la emisora.

Pasem a l'acció...


   rafstyle8    1525    Read more...

Sponsors

SCROLL TO TOP