Abans d'adquirir les ulleres de FPV Fatshark Dominator V3 pilotaba amb les Quanum V2. Eren les úniques que podia utilitzar amb ulleres correctives. Per la meva sensibilitat als ulls, no puc usar lentilles.

El que em tiraba enrere davant la compra era que Fatshark únicament fabrica adaptadors correctius per a miopía, però el meu problema és hipermetropia i astigmatisme.

Després de donar-li moltes voltes, em vaig decidir per la compra de les Dominator, ja que la tenien companys de l'equip i vaig poder probar-les prèviament, i sense les ulleres correctives podia pilotar mínimament i a part, eren molt més còmodes que les Quanum V2. Vaig pensar que ja faria alguna modificació a les Dominator, quan m'arrivessin, amb alguna peça 3D adaptant els vidres d'algunes ulleres.

La sorpresa va ser quan vaig descobrir que podia encaixar els vidres d'unes ulleres correctives que estaven per casa. Únicament vaig haver de posar una mica de cinta aïllant per subjectar els vidres, i utilitzar l'espuma més densa, de les dues que venen amb les Dominator, per a que no toquessin les parpelles i pestanyes contra els vidres.

Llegeix més...

SCROLL TO TOP