Introducció

Foxeer ja ha llançat a la venda la seva nova càmera insignia de filmació en alta resolució: la Legend 2. Es tracta d'una evolució millorada sobre la Legend 1, adaptada específicament per als FPV Racing, molt especialment per la seva lleugeresa i la seva millora en quant a captura de FPS amb el objectiu de reflexar la frenètica velocitat dels nostres multis, sense perdre'ns cap detall!

A continuació trobareu tots els detalls d'aquesta nova càmera de Foxeer.

 

Especificacions

  • Mesures: 39 x 67 x 17 mm.
  • Pes: 45 gr.
  • Sensor: 12MP Sony BSI CMOS.
  • Lent: 7G Vidre Òptic de 166º, àngle ultra-wide.
  • WiFi: mòdul WiFi integrat amb control per App.
  • Estabilizació: Estabilizació electrònica de l'imatge.
  • Configuracions: brillo, contrast, saturació, AEL i més.
  • Resolucions: UHD24fps, QHD30fps, 2K30fps, 1080P96fps, 1080P60fps.

 

Anàlisis

Al obrir la capsa de la Foxeer Legend 2 ens trobem amb unes senzilles instruccions resumides en una tarjeta de tamany molt reduït. Un cop retirada descobrim per un costat la pròpia càmera enfundada per a protegir-la de possibles cops i vibracions durant el transport, i per l'altre, una altra capseta amb tots els accessoris auxiliars.

Entre els accessoris trobarem: trossos de velcro per fixar la càmera on desitgem, un suport amb rosca estàndar de fotografia, el cable de càrrega, dues cintes de velcro, un cable USB per extreure la senyal de FPV, una funda de goma flexible i un protector de lent.

Volem destacar una cosa que realment ens va sorprendre: la funda flexible en color blanc, brilla en la foscor! Suposo que tindrà utilitat, si se'ns fa fosc i encara estem intentant trobar la nostra preuada Legend 2 després d'un accident...

 

Aplicació

Desde la nostra botiga d'aplicacions del nostre telèfon Android o iOS podem descarregar l'aplicació de Foxeer, mitjançant la qual podrem configurar i accedir a la nostra Legend 2 per WiFi.

Resulta especialment útil per a previsualitzar l'angle de visió en base a les nostres configuracions i configurar en viu les distintes configuracions que podem aplicar sobre la càmera. Per a la gran majoria d'usuaris en tindrem prou per configurar la resolució i definició del vídeo, els frames per segon i el camp de visió de la lent. Però a més a més, podem habilitar l'opció de configuració avançada per accedir a les verdaderes entranyes de les capacitats d'aquesta càmera (només apte per 100tifiks).

IMPORTANT: recomanem deshabilitar l'opció de Stamp (habilitada per defecte) per a evitar que es marquin els vídeos amb la data i hora en una cantonada.

No volem allargar-nos gaire més, així que us deixem amb un vídeo amb imatges en cru directament capturades amb la nostra Legend 2:

 

Galeria de fotografies:

SCROLL TO TOP