Introducció

Tornem per parlar-vos del ja conegut simulador de Drons de curses Liftoff. Aquesta vegada parlarem d'una de les últimes novetats, el nou mode de joc multiplayer, el qual hem provat durant més d'un mes i ens ha encantat!

Ara, si fem click a la pestanya multiplayer, obre un sub-menú on podem escollir entre Lobby i Leaderboards.

 

Lobby

La primera opció ens deixa veure les partides públiques que s'estiguin jugant en aquest moment. Com ja és habitual en altres jocs online, abans d'escollir partida, es pot veure informació del circuit al que estan jugant, el tipus de joc (de moment només curses), nom del host, jugadors, etc.

També podem crear la nostra pròpia partida, pública per jugar amb qui es vulgui unir o privada per jugar únicament amb amics.

 

Leaderboards

A la segona opció, trobem les classificacions generals de tots els circuits i pilots, per defecte ens mostren els 5 millors temps de carrera, les 5 millors voltes ràpides i els teus millors temps personals. Aquesta informació és resetejada cada mes.

Compta amb la informació ja mencionada de tots i cada un dels circuits en els quals s'hagi participat, originals del joc o creats per usuaris. La veritat és que és una opció que està molt bé per mantenir a la gent jugant i millorant temps.

 

Gameplay

Pel que fa al joc, s'ha de dir que està molt bé, sense pràcticament cap bug i amb moltes possibilitats. El host del servidor (el que crea la partida) és l'encarregat de decidir el circuit, si s'activarà o no el God Mode i si vol crear una partida privada o pública.

Un cop en la partida, cada jugador pot escollir el color dels leds del seu drone (i l'estela que aquests deixen) que facilita el seguiment i reconeixement dels adversaris. Solen ser curses de 3 voltes (segons el circuit) i és molt dinàmic.

Deixem un vídeo demostratiu d'una cursa, en aquest cas 4 pilots en el circuit StrawBale Track01, on es pot apreciar una mica la jugabilitat.

 

També comentar-vos que Liftoff s'està encarregant d'organitzar petites proves oficials per als usuaris online, on després d'escollir un circuit i donar una data límit, s'escull a un guanyador (el pilot més ràpid). Aquest s'endú el reconeixement dels participants i petits regals, marxandatge del simulador, etc.

 

ENS AGRADA

  • Molt dinàmic i divertit
  • Pots competir amb els amics en circuits propis
  • El TOP5 dóna molt joc
  • L'estela que deixen els leds millora la jugabilitat

 

MILLORABLE

  • No permeten l'entrada de jugadors com espectadors quan s'està volant
  • Més pilots per servidor (de moment només 5)
  • No es pot canviar de mapa un cop creat el servidor
SCROLL TO TOP