En aquest article us ensenyarem com millorar la qualitat dels víedos gravats amb la nostra Xiaomi Yi, simulant la funció Superview de les GoPro.

Abans de començar és molt important deixar clar que per a poder fer anar el mod amb fluidesa s’haurà de tenir una microSD de classe 10 com a mínim.

A continuació deixem una guia pas a pas de com fer-ho:

 

Pas 1 - Formatejar la microSD

En la pestanya de formateig triarem sistema FAT32.

Quan acabi, no hi hauria d’haver res en la tarjeta de memòria.

 

Pas 2 - Descarregar el firmware

Posteriorment descarregarem l’última versió de firmware per la nostra Xiaomi. Per fer-ho anirem a la web oficial de Xiaomi, seleccionarem la versió de la nostra càmera, que es mira sota el codi de barres del compartiment de la bateria, i fem click a "Get the latest Firmware", i després a "Download". Se’ns ha de descarregar automàticament. Per ara deixarem aquest document a l’escriptori.

 

Pas 3 - Reintroduïr la MicroSD a la càmera

En aquest punt introduirem la SD en la seva ranura corresponent, encendrem la càmera, esperarem a que inicialitzi i la apagarem. Fent això la càmera genera 2 carpetes natives.

 

Pas 4 - Tornem al PC

Treiem la SD de la càmera i la tornem a posar a l’ordinador. A continuació arrossegarem el fitxer que hem descarregat anteriorment i el renombrarem a firmware.bin.

 

Pas 5 - Actualització del firmware

Un cop fet això tornarem a posar la SD a la càmera i procedirem a encendre-la. Com que estem flashejant un firmware nou, la càmera ens ho farà saber a través d’una seqüència de beeps. Hem de deixar-la fer fins que s’apagui ella sola (aquest procés trigarà uns minuts).

 

Pas 6 - Instal·lació del mod "SuPoorView"

Per a poder habilitar el mod primer haurem de descarregar un altre fitxer; està en el primer post d'aquest fil.

Un cop descarregat l’obrim.

Seguirem aquest ordre: Day -> SuperView (SuPoorView) -> Auto Processing (Standard Colours) -> 35Mbs

Un cop en la última carpeta hi trobarem 2 fitxers.

 

Pas 7 - El pas final

EL’últim pas consisteix en, simplement, arrossegar aquests dos fitxers a la SD de la càmera.

Un cop fet això, ja haurem acabat. Per saber si s’ha instal·lat correctament, cada vegada que la càmera sigui encesa farà una seqüència de beeps diferent a la original (3 beeps curts i un llarg).

I ja hem acabat! Ara, a gaudir de la teva nova Xiaomi!

SCROLL TO TOP